visuellacamilla.blogg.se

Sunny Sunday!

Kategori: Bröllopsplanering, Livsnjuteri

Underbara Agneshill hade öppet hus idag. Och eftersom jag och Martin ska gifta oss där nästa sommar så var vi givetvis där tillsammans med våra föräldrar! Agneshill visade upp sig från sin bästa sida i vårsolen, herregud vilket underbart ställe! Efter vårt besök körde jag raka vägen till Tygelsjö och spenderade resten av dagen hos min syster och med hennes familj. Promenad, fika, och grillning i solen! Och bebismys! LYXSÖNDAG! ♡
 
 
 
 
Jag och mamma och pappa ♡
 
Utsikten från lokalen.. 
 
Finaste Alice ♡Ida ♡
 
 
Bästisar! Med skorna på fel fot.. 
 
 

Tågagatan 54a - mäklarbilderna!

Kategori: Inredning, Praktik, Room By Sofie, Styling

 Nu har bilderna från förra veckans styling kommit upp på Hemnet. En fin nyrenoverad tvåa på Tågaborg i Helsingborg. Jättekul att få se den ute till försäljning och bilderna blev väldigt fina..
 
Nu har jag endast TRE dagar kvar hos Sofie, tre dagar av min roliga praktik.. Puh, känns konstigt. Sen väntar skolbänken med marknadsföring. Men först lite helg och massa kvalitetstid med mina vänner!
Ha en skön helg! ♡ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Villa Singer forts.

Kategori: Inredning, Praktik, Room By Sofie, Styling

När vi var och tittade på huset för första gången i Februari så kändes det som ett ganska kallt och stelt hus, inte något som jag personligen skulle kunna falla för.. Men efter att jag och Sofie satt tänderna i detta projekt så är jag beredd på att ändra min uppfattning! 
 
I tre dagar har vi fixat och donat i huset, för att få fram en mysig och varm känsla. Jag tycker verkligen att vi lyckades, huset är fantastiskt! 
 Idag kom mäklaren dit med fotograf, och inom en vecka så kommer det att ligga ute för försäljning, superspännande att se om det finns några spekulanter på detta sällsyna och fina hus. 
 
Här nedan kommer lite före-, in-the-making-, och efterbilder, och så fort mäklarbilderna kommer så läggs de såklart upp här.
 
Ha en skön lillördag. ♡